Politika e Privatësisë

Në TraveltoAthens.EU, e aksesueshme nga www.traveltoathens.eu, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje të informacionit që mblidhet dhe regjistrohet nga TraveltoAthens.EU dhe se si e përdorim atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni përmes emailit në info@traveltoathens.eu

Skedarët e regjistrit

TraveltoAthens.EU ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analitikës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, gjurmimi i lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit dhe mbledhja e informacionit demografik.

Cookies dhe Web Beacons

Si çdo uebsajt tjetër, TraveltoAthens.EU përdor ‘cookies’. Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka aksesuar ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Google DoubleClick DART Cookie

Google është një nga shitësit e palëve të treta në faqen tonë. Ai përdor gjithashtu cookie, të njohura si DART cookies, për të shërbyer reklama për vizitorët e faqes sonë bazuar në vizitën e tyre në www.website.com dhe faqe të tjera në internet. Sidoqoftë, vizitorët mund të zgjedhin të refuzojnë përdorimin e skedarëve DART duke vizituar politikën e privatësisë së rrjetit të reklamave dhe përmbajtjes së Google në URL-në e mëposhtme – https://policies.google.com/technologies/ads

Partnerët tanë të reklamimit

Disa nga reklamuesit në faqen tonë mund të përdorin cookie dhe web beacons. Partnerët tanë reklamues janë renditur më poshtë. Secili prej partnerëve tanë të reklamave ka politikën e vet të privatësisë për politikat e tyre mbi të dhënat e përdoruesit. Për qasje më të lehtë, ne u lidhëm me politikat e tyre të privatësisë më poshtë.

Politikat e privatësisë

Ju mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin prej partnerëve reklamues të TraveltoAthens.EU.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si kukit, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në TraveltoAthens.EU, të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se TraveltoAthens.EU nuk ka akses ose kontroll mbi këto skedarë kuki që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palëve të treta

Politika e privatësisë e TraveltoAthens.EU nuk zbatohet për reklamuesit ose faqet e tjera të internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione. Ju mund të gjeni një listë të plotë të këtyre Politikave të Privatësisë dhe lidhjet e tyre këtu: Lidhjet e Politikave të Privatësisë.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Për të ditur më shumë informacion të detajuar rreth menaxhimit të cookie-ve me shfletues të veçantë të internetit, ai mund të gjendet në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve. Çfarë janë cookies?

Informacione për Fëmijët

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, të marrin pjesë dhe/ose të monitorojnë dhe drejtojnë aktivitetin e tyre në internet.

TraveltoAthens.EU nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju inkurajojmë fuqimisht të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona më të mira për të hiqni menjëherë një informacion të tillë nga të dhënat tona.