Rreth Nesh

TraveltoAthens.EU është pjesë eFaqet e internetit të Disaki Travel, një buqetë me faqe interneti rreth udhëtimeve në Greqi për udhëtarët nëpër botë, ose sugjerime udhëtimi për udhëtarët grekë.

Në TraveltoAthens.eu ne synojmë t’u shfaqim udhëtarëve përvojën autentike të udhëtimit që ata mund të kenë në kryeqytetin grek. Athina është vendi ku jetojmë, punojmë dhe na pëlqen të eksplorojmë jetën. Në TraveltoAthens.eu misioni ynë është të ndajmë me ju pikat më të mira të qytetit dhe t’ju bëjmë të ditur më shumë për vendet e famshme të interesit dhe sekretet e panjohura të qytetit të Athinës.

Gjeni më shumë rreth nesh në www.disaki.com.