Hotele në Athinë

Hotelet e Athinës ofrojnë një gamë të gjerë zgjedhjesh për udhëtarët në Athinë. Nga hotelet me 5 yje dhe hotelet butikë me 4 yje deri te bujtinat buxhetore dhe shtëpitë me qira për pushime, ka qindra opsione akomodimi dhe opsione të shumta çmimesh! Hotelet më të mira të Athinës janë përzgjedhur nga traveltoathens dhe janë paraqitur në listën e hoteleve tona më të mira në Athinë.

Hotelet më të mira në Athinë*

  • The Dolli at Acropolis – Një butik hotel-maison me 46 dhoma gjumi luksoze, apartamente me pista dhe apartamente private, në qendër të Athinës. Rruga Mitropoleos, Athinë.
  • Academias Hotel, Autograph Collection – Një hotel luksoz i qytetit, i cili ndërthur të vjetrën me të renë, duke zgjuar të gjitha shqisat, duke kombinuar objektet e personalizuara, me shërbime të patëmetë dhe eksperienca unike. Rruga e Akademive, Athinë.
  • Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel – Një pikë referimi e Athinës, ky hotel luksoz ka qenë pjesë e historisë së Greqisë moderne, duke shfaqur një vendndodhje unike dhe objekte mbresëlënëse. Sheshi Sintagma, Athinë.
  • One&Only Aesthisis – Një hotel krejt i ri në Athinë, që ka në krye kuptimin e përvojës luksoze. E vendosur në një periferi bregdetare të kryeqytetit grek. Glyfada, Atikë.
  • Athens Ikon – Një hotel i vogël apartamentesh me vetëm gjashtë apartamente luksoze që mund të presë deri në 6 të ftuar secili. Një zgjedhje ideale për familjet. Rruga Mitropoleos, Athinë.

Harta e Hoteleve të Athinës

 

MIQYRJE GREK

Akomodimi në Athinë

Hotele të famshme luksoze në Athinë, hotele me zinxhirë të mëdhenj, hotele të vegjël individualë, hotele të dizajnuara dhe hotele apartamentesh në Athinë janë atje për të përkëdhelur udhëtarët kërkues. Opsionet e vogla të akomodimit dhe shtëpitë me qira për pushime ofrojnë akomodim me vlerë të madhe për paratë në Athinë, ndërsa bujtina moderne janë gjithashtu të disponueshme për udhëtarët me buxhet.

Hotelet më të mira të Athinës ofrojnë shërbime të shkëlqyera për vizitorët e qytetit, opsione luksoze dhe opsione kulinarie me cilësi të lartë. Hotelet klasike ndodhen pranë sheshit Sintagma, ndërsa hotele moderne mund të gjeni në Psiri dhe pranë rrugës Ermou. Zona e Plakës ka kryesisht hotele të vogla, ndërsa shumë hotele biznesi janë në zonën e Megaron dhe rrugës Syngrou.

* Listat e paraqitura në TraveltoAthens.eu bazohen në komente nga të ftuar të vërtetë në faqet e internetit të ndryshme të komenteve dhe në opinionin subjektiv të ekipit tonë. Lidhjet tona me faqet e internetit të palëve të treta mund të gjenerojnë të ardhura nga filialet për ne.